07 & 08 OKT
2017
Menu

Presentatie

BELGISCHE RUMBEURS 2017

2017 kondigt de vierde uitgave van onze "Belgische Rumbeurs" aan!

Na drie heel geslaagde edities zal onze beurs op 07 en 08 october 2017 plaatsvinden, opnieuw in de prachtige casinozaal van Spa (Belgïe).

Dankzij een fantastisch publiek is deze afspraak onvermijdelijk voor alle rumliefhebbers in Belgïe geworden. Dit jaar zullen opnieuw een ongelooflijk groot aantal stokerijen deelnemen.

Niet ver van 120 (dit cijfer stijgt nog voortdurend) maatschappijen zullen aanwezig zijn ... voorhet genoegen van Uw smaakpapillen ! Het zal voor U de gelegenheid zijn om, alleen of met vrienden, heel verschillende rums te proeven. Rums vanuit de hele wereld, met heel verscheiden smaken (landbouw, industriële, gekruide, oude rum, ...). En dat alles in een ruime, originele en elegante sfeer.

Noteer dat de rums beschikbaar zullen zijn ofwel in vrije ofwel in betalende proeverij naargelang van hun ouderdom en hun zeldzaamheid (wat ook mogelijk maakt misbruiken te vermijden en van zeldzame nectars te profiteren).

2017 zal ook een aantal innovaties meebrengen : 10 Master-Class opleiding, gratis conferentie over landbouw Rum, een vergrote Collector ruimte, een nieuwkomer stand “Rarities” onder leiding van Dhr René Van Hoven, twee “Special Bottling” beschikbaar in onze shop, enkel goede nieuws…!

Een "shop" zal ook beschikbaar zijn. Zo kunt U Uw favoriete fles in die grote tijdelijke winkel verkrijgen en met een prachtig souvenir van die beurs teruggaan.

In 2017 zal ook een accent op animaties gemegd worden, maar ... stilte, dat is een verrassing !

De Belgische Rumbeurs betekent ook en vooral een familiale, "cosy", sympathieke sfeer ... die door gepassioneerde deelnemers georganiseerd is. Deze nijben ook later nog ter uwe beschikking.

Bovenkant pagina Bovenkant pagina