2023
14-15 oktober
Menu

Presentatie

BELGISCHE RUMBEURS 2022

2022 kondigt de 7e uitgave van onze "Belgische Rumbeurs" aan!

Na vijf heel geslaagde edities zal onze beurs op 8 en 9 october 2022 plaatsvinden, opnieuw in de prachtige casinozaal van Spa (Belgïe).

Dankzij een fantastisch publiek is deze afspraak onvermijdelijk voor alle rumliefhebbers in Belgïe geworden. Dit jaar zullen opnieuw een ongelooflijk groot aantal stokerijen deelnemen.

Niet ver van 120 (dit cijfer stijgt nog voortdurend) maatschappijen zullen aanwezig zijn ... voorhet genoegen van Uw smaakpapillen ! Het zal voor U de gelegenheid zijn om, alleen of met vrienden, heel verschillende rums te proeven. Rums vanuit de hele wereld, met heel verscheiden smaken (landbouw, industriële, gekruide, oude rum, ...). En dat alles in een ruime, originele en elegante sfeer.

Noteer dat de rums beschikbaar zullen zijn ofwel in vrije ofwel in betalende proeverij naargelang van hun ouderdom en hun zeldzaamheid (wat ook mogelijk maakt misbruiken te vermijden en van zeldzame nectars te profiteren).

Een "shop" zal ook beschikbaar zijn. Zo kunt U Uw favoriete fles in die grote tijdelijke winkel verkrijgen en met een prachtig souvenir van die beurs teruggaan.

De Belgische Rumbeurs betekent ook en vooral een familiale, "cosy", sympathieke sfeer ... die door gepassioneerde deelnemers georganiseerd is. Deze nijben ook later nog ter uwe beschikking.

Bovenkant pagina Bovenkant pagina